Billig tandlæge i mandelgave

Vi kan nu om stunder udleje så mange sjove ting. For mange år siden var det spillefilm. Så kom kommunerne som fremlejede maskiner til haven og grønt udstyr til nul kr.. Så kom leje-hifi-hype.
I din lejlighed spekulerer du nok ikke på det, men belysningen er livsvigtigt. Det er lys som gør tilværelsen værd at animere. Oplysning giver det omvendte af afdød og sort mørke.
Nu kan man også finde nogle der vil ud-leje lamper. Det er fx LED lyskilder, indbygningsspots eller badeværelseslamper, som er en genial ideer til mandelgave. Det er en hjemmeside som forbinder, dem der vil udleje deres lamper og dem som vil eje dem. Det kanvære både udlejning af firmaer og private mennesker.
Der udsælges også produkter via portalen, som dæmpbar led etc.
Hvis man har lejlighed til det, så tjek om du mangler skønne LED til din lejlighed. Hvad med en kunstlampe med LED teknologi eller udendørslampe til husgavlen.
Spillereglerne er simple. Du vedftager prisen og periode og afhentning, og så lægges der ud. Der er depositum på 150 kroner for at blive bruger, der dækker en fælles forsikring, som forsikrer kollektivt, dog med en kasko.
Hvis du ikke umiddelbart bor på frederiksberg, så har man ikke umiddelbart en lysforhandler i køreafstand. Netop derfor kan belysningsbytte være en henrivende vinkel, for beboere i landområder.
Det skrev Jyskevestkysten om tjenesten – se rapportagen
Sådan lejer du din lejlighed
Lav billeder, og udfærdig en beskrivelse. Fastsæt en boligpris og udlæg hele baduljen til tjenesten. Så kan du inden længe få bud fra udlejende lampeudlånere.
Servicen koster 15% af udlejningsprisen i provision. OBS ingen boligservice
Afsøg ikke mere efter ting i mørket. Skaf lys i din stue eller dit køkken allerede med det samme.

 1. Hvor spillede Ivan de la Pená i 2007; Espanyol, Villareal, Atl. Bilbao eller Deportivo La Coruna ? Espanyol
 2. Hvilken usandsynlig klub bød i sommeren 2008 et astronomisk beløb for at Eto skulle spille for dem ? Kuruvchi fra Uzbekistan (angiveligt 833.000 kr. pr. dag.)
 3. Søren Larsen, Schalke 04 blev sommeren 2008 solgt til denne klub ? Toulouse
 4. Sommeren 2008 og FCK køber en spiller der har været inde omkring landsholdet fra en anden SAS-ligaklub, hvem ? Thomas Kristensen
 5. I 2007 og flere andre sæsoner sang OB’s fans om AMC, hvem gemmer sig bag initialerne ? Anders Møller Christensen
 6. En klub i særhed havde i 2007 held til at drille FCK i deres indbyrdes opgør og slog, da også FCK ud af pokalsemifinalen, hvem er det ? Esbjerg
 7. Han var i 2007 træner i superligaen og har som den eneste bestået DBU trænerprogrammer med rene topkarakterer ? Troels Bech
 8. Eric Hamren fører Aab til guldet i 2008, men bliver afløst i den efterfølgende sæson af ? Bruce Rioch
 9. Santin FCK 2008 kom fra denne svenske klub; Kalmar, Halmstad eller Djurgården ? Kalmar
 10. I sangen Re-seep-ten synger en person, Ha-ha-ha-hallo, hvem er det ? Seep Piontek
 11. Henrik Tømrer Pedersen vendte hjemt til Silkeborg fra denne klub ? Han blev en billig tandlæge i københavn
 12. Hvor gammel var Allbäck, da han skiftede fra FCK til hjemlandet; 31, 34 eller 37 ? 34
 13. Baba Collins fornavn Babe er en kortelse af ? Babatunde
 14. Nomvethe’s fornavn ? Siyabonga
 15. Har både Onysko